Organisatie

Stichting Hoop voor Morgen
markt

Stichting Hoop voor Morgen

Het werk van de stichting bestaat al sinds 1991. In de jaren daarna is Stichting Hoop voor Morgen opgericht.

Stichting Hoop voor Morgen staat voornamelijk bekend om de voedselbank die wekelijks honderden gezinnen van een groot, vers en gevarieerd voedselpakket voorziet. De stichting doet nog veel meer zoals u kunt lezen op deze website.

Initiatiefneemster en oprichtster van de stichting is Regina Mac-Nack. Zij is tevens voorzitter en heeft de dagelijkse leiding. Regina werd in 2005 Amsterdammer van het Jaar voor haar inzet in de maatschappij en het oprichten van de voedselbank voor de minderbedeelden.

Zij wordt wekelijks ondersteund door  70+ vrijwilligers.

De overige bestuursleden zijn Walther Haaswijk (penningmeester), Esther Knott (secretaris, tevens dagelijkse leiding), Wim Bos (algemeen bestuurslid) en Asger Frederiksen (algemeen bestuurslid).

Voedselbank

In Nederland leeft een groot aantal gezinnen onder de armoedegrens. De inkomsten gaan nagenoeg op aan vaste lasten en er blijft te weinig...

No Budget Restaurant

Het No Budget Restaurant is een initiatief waarbij gezinnen die het moeilijk hebben een avondje uit eten wordt aangeboden. En de naam zegt het al...

Helpen?

Stichting Hoop voor Morgen is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van donaties en het werk wordt alleen door vrijwilligers uitgevoerd...

Kwaliteit en Voedselveiligheid

Bij Stichting Hoop voor Morgen vinden wij kwaliteit van de producten en de voedselveiligheid ook heel belangrijk. Hoewel wij een organisatie van vrijwilligers zijn doen wij er alles aan om goede producten te leveren. Wij letten op de hygiëne en voedselveiligheid. Hoop voor Morgen beschikt over het Certificaat Voedselveiligheid voor Voedselbanken. Hierbij wordt de stichting begeleid door de specialisten van de Houwers Groep.

De stichting heeft twee coördinatoren die toezien op het naleven van de regelgeving voor voedselbanken en het instrueren van de overige vrijwilligers. De stichting is trots op de inzet van deze twee coördinatoren: Etty Rosalia en Esther Knott-Macnack.

circle-img

Mensen zijn belangrijk en daarom helpen wij!

Voedselbank bestaat al vanaf 1989

Een aantal van onze sponsors die de stichting op enige wijze ondersteunen

Op de hoogte blijven / Aanmelden nieuwsbrief

Neem nu contact met ons op voor elke vorm van hulp, we zijn altijd voor mensen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u zich misschien inzetten als vrijwilliger voor de voedselbank, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.