Actie geslaagd! Nieuwe bestelwagen voor de voedselbank!

Actie geslaagd! Nieuwe bestelwagen voor de voedselbank!

Stichting Hoop voor Morgen

Geweldig nieuws! De actie voor een nieuwe bestelwagen met koeling is een groot succes. Het streefbedrag is binnen en de bestelwagen is besteld. Binnenkort gaat deze dus rijden voor de voedselbank. Stichting Hoop voor Morgen is alle donateurs heel dankbaar.

De oude bestelwagen was aan vervanging toe. Enkele fondsen (het Kansfonds en stichting RCOAK) hadden al een toezegging gedaan, maar er was veel meer nodig. De nieuwe bestelwagen dient een koeling te hebben en de stichting hoopte op een zo goed als nieuwe bestelwagen, zodat het werk de komende jaren niet in gevaar zou komen.

Tijdens de corona-crisis begaf de oude bestelwagen het. Deze was niet meer te maken. Het was ook veel drukker geworden vanwege de corona-crisis. Gelukkig schoten twee logistieke bedrijven te hulp die tijdelijk na elkaar een bestelwagen ter beschikking stelden. Daardoor zijn veel mensen geholpen tijdens de corona-crisis.

De afgelopen periode heeft de voedselbank een grote actie opgezet met een crowdfunding-actie via Geef.nl. De stichting is dankbaar voor iedereen die op allerlei manieren, waaronder social media, aandacht hebben gevraagd voor de actie. Veel particulieren, bedrijven en kerken hebben gedoneerd. In de loop van de actie heeft het Zadelhoff Cultuur Fonds ook een aanzienlijk toekenning gedaan.

De totale investering bedroeg uiteindelijk een bedrag van € 60.000,- en dat bedrag is ook behaald. De nieuwe bestelwagen is inmiddels besteld en zal binnenkort worden ingezet voor de voedselbank van stichting Hoop voor Morgen.

De stichting bedankt alle donateurs en hoopt dat men op de hoogte wilt worden gehouden van de ontwikkelingen. Dit kan door aan te melden voor de nieuws brief op de voorpagina van de website:
http://www.hoopvoormorgen.nl/ en via de Facebook-pagina.

]]>

Posted in

Beheerder