Helpen?

voedsel

Stichting Hoop voor Morgen

Stichting Hoop voor Morgen is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van donaties. Het werk wordt door vrijwilligers uitgevoerd. Draagt u de stichting en het werk een warm hart toe dan kunt u beneden lezen hoe u kunt helpen. Alvast hartelijk dank.

Stichting Hoop voor Morgen

Word donateur:

Stichting Hoop voor Morgen is een ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw geldelijke giften aan de stichting zijn fiscaal aftrekbaar. Raadpleeg de website van de belastingdienst voor de exacte regels hieromtrent.

Vaste donateur ­– Een grote steun voor de stichting zijn de donateurs die maandelijks een bijdrage doen. Kunt u bijvoorbeeld 10, 20 of 50 euro missen per maand? Uw maandelijkse gift wordt zeer goed besteed bij stichting Hoop voor Morgen. Wilt u vaste donateur worden dan kunt u heel eenvoudig de opdracht geven (door internetbankieren) aan uw bank maandelijks een bedrag over te maken. Vermeld u s.v.p. altijd ‘gift Hoop voor Morgen’ erbij en uw naam/adresgegevens.

Bankrekening Stichting Hoop voor Morgen

IBAN: NL11 RABO 0156 5859 87

Op uw verzoek kunnen wij u dan jaarlijks een overzicht sturen van uw giften.

Brood

Eenmalige gift

Wilt u eenmalige gift of schenking doen voor het werk van de stichting dan is die vanzelfsprekend van harte welkom. Elke bijdrage gaat direct naar het ondersteunen van de activiteiten van de stichting. U kunt uw gift overmaken op de bankrekening van de stichting. Vermeld u s.v.p. altijd ‘gift Hoop voor Morgen’ erbij en uw naam/adresgegevens. Dan kunnen wij u aan het einde van het jaar een bedankje sturen.

Sponsor een activiteit

Vaak worden wij ook benaderd door mensen die een specifieke activiteit of een onderdeel daarvan willen bekostigen. Ook daar zijn wij heel blij mee. Dit kan bijvoorbeeld zijn het sponsoren van een uitje voor de kinderen uit de minder bedeelde gezinnen, het bekostigen van een No Budget Restaurant-avond voor de gezinnen die nooit uit eten kunnen gaan, of het bekostigen van een opknapbeurt van ons pand. Maar het kan ook iets zijn wat u zelf op uw hart heeft gekregen. U kunt dit anoniem doen, maar het kan ook zijn dat u het fijn vindt om er aan deel te nemen. Neem hiervoor gerust contact op met het bestuur of de dagelijkse leiding.

markt

Help mee als vrijwilliger

Al onze tientallen vrijwilligers zijn het kloppend hart van de stichting. Bij elke activiteit staat er weer een groep vrijwilligers met een passie klaar voor de minder bedeelde gezinnen en de mensen in nood. Zij zijn van vitaal belang en maken het verschil in onze maatschappij.

Zoals u kunt zien hebben wij veel verschillende activiteiten. Misschien kunt u ergens een aantal uur per week meehelpen. Daarnaast kan het bestuur vaak ondersteuning gebruiken op het gebied van het werven van donateurs, PR en onderhoud van het gebouw en inventaris.

Voor ons is het belangrijk dat u het fijn vindt wat u doet en dat u trouw uw taak vervuld. Ook moet er een verklaring omtrent gedrag overlegd kunnen worden.
Medewerkers van de ING Bank helpen mee bij Hoop voor Morgen

Ook regelmatig helpen bedrijven en organisaties uit de omgeving een dagje mee in de voedselbank, in het kader van hun MVO-programma of buurtbetrokkenheid. Neem gerust contact op, dan stellen wij een interessant en leerzaam dagprogramma voor u op.

Iets voor u? Neem dan contact op met ons. U kunt vragen naar Regina of Esther.

Inzamelen kleding, speelgoed, huishoudelijke apparaten

Stichting Hoop voor Morgen zamelt ook bruikbare spullen in voor gezinnen die geen geld hebben om nieuw te kopen. Heeft u tweedehands spullen die u niet meer gebruikt en die u gunt aan iemand die het niet zo breed heeft? Breng het dan langs bij ons. Indien u echt geen mogelijkheid heeft om de spullen langs te brengen, neem dan contact met ons op. Dan proberen wij te regelen dat het wordt opgehaald.

Het kan gaan om (kinder)kleding, speelgoed, huishoudelijke apparaten, elektronica, computers etc.

Het moet wel gaan om bruikbare en werkende spullen. Alles wat een ander goed kan gebruiken is welkom.

De stichting krijgt vaak te horen van de noden bij mensen en daarom zal hetgeen u langs brengt altijd goed terecht komen.