Jaarlijkse activiteiten

Dagje naar een pretpark met de kinderen

Niet alle kinderen zijn in de gelukkige omstandigheid dat ze op vakantie kunnen. Daarom organiseren wij ieder jaar een dagje uit voor de kinderen waarvan de ouders bij ons een voedselpakket krijgen. Zo zijn de kinderen even uit de sleur van alle dag, kunnen zij genieten van de buitenlucht en kunnen zij kennis maken met andere kinderen. Elk jaar gaan we met twee bussen naar pretpark Slagharen.

Jaarlijkse buurt barbecue:

Jaarlijks wordt er voor de mensen uit de buurt van de voedselbank en de bezoekers van de voedselbank een barbecue georganiseerd op Koningsdag. Dit is een speciaal moment voor de gezinnen en de vrijwilligers. De kinderen worden in het zonnetje gezet met bijv. een clown, een springkussen en/of een suikerspin. Ook voor deze dag zoeken wij in het bijzonder sponsors en vrijwilligers met een speciaal talent.

We helped more than 17 million children and their families last year.

Voedsel
Render top
Render bottom
circle-img

Kerstviering

In de decembermaand wordt voor de arme gezinnen, vluchtelingen en daklozen een kerstdiner georganiseerd. Het is bijzonder te zien hoe de mensen uit de verschillende culturen genieten van deze avond. Aan het einde is er een verrassing voor de kinderen.

Mensen zijn belangrijk en daarom helpen wij!

Voedselbank Hoop voor Morgen bestaat al 25 jaar!

Een aantal van onze sponsors die de stichting op enige wijze ondersteunen

Op de hoogte blijven / Aanmelden nieuwsbrief

Neem nu contact met ons op voor elke vorm van hulp, we zijn altijd voor mensen

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u zich misschien inzetten als vrijwilliger voor de voedselbank, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.